Распоред на хуманитарни координативни состаноци

Сектор Води Датум Време Место
Национална Хуманитарна Координација Министерство за труд и социјална политика     Хотел Холидеј Ин
Интер-агенциска координација UN HC Вторник,
20 август
17:00 Хотел Александар Палас
НВО Хуманитарна Координација Ротира     МЦМС
Инфраструктура и рехабилитација
UNHCR Петок,
23 август
09:15 UNHCR канцеларија
Здравство
WHO     WHO канцеларија
Училишта и образование
 
UNICEF     UNICEF канцеларија
Психосоцијална подршка UNICEF     UNICEF канцеларија
Економска обнова
Мерси корпс   10:00 Зграда на Собрание на РМ
Земјоделски активности FAO Среда,
28 август
10:00 FAO канцеларија

Хуманитарно деминирање

MAO Понеделник,
19 август
15:00 UNICEF канцеларија

WHO = World Health Organization, Скопје, Мирка Гинова 17
UNHCR = UNHCR BO Скопје, Железничка 53
UNICEF = UNICEF, Скопје, 3 македонска Ударна Бригада, bb
WFP = World Food Programme, Скопје,Салвадор Аљенде, 73
МЦМС = Македонски Центар за Меѓународна Соработка, Скопје, Никола Парапунов бб


Nazad kon Pomosh